Skip to main content

Copiii din Hidișelu de Sus, interesați de activitatea Senatului

☀️Proiectul Senat Junior a ajuns și la Şcoala Gimnazială Nr.1 Hidișelu de Sus din județul Bihor, iar copiii tare s-au bucurat.
Senatoarea Arina Moș le-a explicat elevilor rolul și importanța instituțiilor statului român dar i-a și făcut să înțeleagă cât de mult contează implicarea în comunitatea lor și cât e de frumos să să-ți iubești locurile natale și să prețuiești oamenii care au adus plus valoare în comuna ta de-a lungul vremurilor.  

Am plecat de la această întâlnire cu încredere în potențialul copiilor noștri! Conversația cu acești copii a fost inspirație și m-a motivat și mai mult să sprijin și să încurajez implicarea lor activă în comunitatea lor școlară și în societate. Au atât de multă nevoie să fie ascultați și înțeleși”, ne-a spus Arina Moș.

Oradea și județul Bihor au mai multe școli înscrise în proiectul Senat Junior, iar copiii de aici ne susprind la fiecare vizită cu prezența lor de spirit, curiozitatea și dorința de a-și prezenta ideile și propunerile pentru legi mai bune. Le mulțumim!