Skip to main content

Copii + SenatJunior = prietenie

Grupul de prietenie copii – senatori este mai bogat de acum, cu elevi ai Școlii Gimnaziale "Tudor Arghezi" din București. Clasa a IV-a A, învățătoare Andreea Barbu, a avut foarte multe întrebări și entuziasm pe măsură, în dialog cu senatoarea Monica Anisie, care consideră că Senatul a găsit formula câștigătoare în colaborarea copii - Legislativ. Copiii au promis că vor veni și ei la Senat și vor verifica dacă senatorii au temele” făcute ?
 
Clasa V-a C, diriginte Iusnia Văduva, în dialog cu senatoarea Lucia Muntean, și-a expus liber ideile, abordând subiecte de mare actualitate: cum să ne comportăm în cazul unui cutremur, când utilizăm Telefonul Copilului, ce facem atunci când suntem victimele unui abuz sau într-o situație de bullying la școală. Copiii au ridicat și problema abuzului cibernetic și au enumerat comportamente care te pot proteja, sugerând că și-ar dori mai multe discuții pe aceste teme.  

Grupul de prietenie copii – senatori se bucură de entuziasmul copiilor și al profesorilor lor și este parte a proiectului Senat Junior, dezvoltat de Senatul României.